MASSZÁZS CENTRUM NYÍREGYHÁZA

A masszázs az egyik legősibb és legkellemesebb természetes módszer az egészség megőrzésére, a betegség megelőzésére!

KOMPLEX GERINCTERÁPIA

 gerincmasszazs.jpg2.jpg

A komplex gerincterápia minden esetben egyénre szabott betegségmegelőző, illetve rehabilitációs rendszer, amely nem csak a tünetekre hat, hanem az adott mozgásszervi probléma kialakulásának okát kutatja fel. A terápia elsőként beszélgetéssel indul, melynek során feltárul az adott betegség, a beteg alkata, életmódja, szokásai. Ezzel kiderül az egyén számára, hogyan tudja megváltoztatni mindennapi életének azon pontjait, melyek betegségét okozhatták. Ezt követően az adott problémára specifikusan összeállított masszázs- és gerincterápiát alkalmazok.  A terápia kiegészül még gerincregeneráló porckorongmasszázs kezeléssel és nyújtással, valamint táplálkozási- és életmód tanácsadással. Végezetül egyénre szabott légző- és tornagyakorlatokat tanítok meg, melyet a későbbiekben naponta otthonában végezve megakadályozhatja, hogy a terápiát követően a betegség újra jelentkezzen. 

Általában 4-8 kezelésből álló terápia elegendő ahhoz, hogy lényeges javulást érjünk el.

Fontosnak tartom felhívni a figyelmet arra, hogy a gerincbetegségek előidézője a helytelen testtartás és a mozgásszegény életmód!

 A kezelések során elsajátított 5-10 perces önkorrekciós gyakorlatok mindennapos otthoni elvégzése szükséges a javulás fenntartása érdekében!

A kezelés időtartama: 90-120 perc 

gerinc.jpg

 

Javasolt minden mozgásszervi probléma esetén.

Ellenjavallat akut gyulladás esetén!

( Továbbá ellenjavallatok oldalon. )

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 60
Tegnapi: 55
Heti: 336
Havi: 1 131
Össz.: 211 244
Oldal: KOMPLEX GERINCTERÁPIA
MASSZÁZS CENTRUM NYÍREGYHÁZA - © 2008 - 2018 - masszazscentrum.hupont.hu