MASSZÁZS CENTRUM NYÍREGYHÁZA

A masszázs az egyik legősibb és legkellemesebb természetes módszer az egészség megőrzésére, a betegség megelőzésére!

Komplex cellulit kezelés

ultrahangos vákuummasszázs + gépi nyirokmasszázs


A narancsbőr vagy más néven cellulit nem más, mint a víz és a salakanyagok lerakódása a kötőszövet zsírsejtjeiben, ahol megkeményedve a bőr megvastagodását, egyenetlenségét okozzák. Egyfajta bőrrendellenesség, mely elsősorban a combon, fenéken alakul ki, de előfordulhat hason, csípőn, felkaron, esetleg tokán is. Főleg a nők szenvednek ettől a problémától, mivel genetikailag az ő kötőszövetük sokkal nyúlékonyabb, mint a férfiaké. 
A narancsbőr nem kizárólag a kövérség velejárója. Sajnos már fiatal korban (14-15 éveseken) is tapasztalható ez a rendellenesség, így még fokozottabban oda kellene figyelnünk a megelőzésre!
Keletkezésének több oka lehet. Egyrészt adódhat a helytelen táplálkozásból, mely fokozottan hozzájárulhat a zsírsejtek felhalmozódásához és a mérgező anyagok lerakódásához, másrészt oka lehet a vérkeringés elégtelen működése, ami a mozgáshiány következménye.

A nyirokkeringés működését serkentő kezelés hozzájárul a méreganyagok kiürítéséhez, mely során a salakanyagot tároló kis zsákocskákat meg kell nyitni. Ennek egyik igen hatékony módja a köpöly alkalmazása a lerakódásokat tartalmazó felületeken, speciális zsírsejtoldó, aktív hőhatással rendelkező olajjal. Szintén a hatás fokozása miatt alkalmazzuk a szimmetrikus testfelület olajos lekenése után a fóliázást. Így, amíg az egyik felületen a köpölyözés folyik, a test szimmetrikus felén a hő fejti ki hatását. A köpöllyel átmozgatott szövetek fölött a bőr pólusai kitágulnak, ezt követően kerül sor ultrahangos mélymasszázsra zsírsejtbontó bőrfeszesítő krémmel, így a test felületére felvitt speciális hatóanyag alkotórészei a mélyebb rétegekbe jutnak. Néhány kezelés után, ezzel a technikával, láthatóvá válnak a bőr pólusain keresztül távozó méreganyagok, melyek színe olykor méregzöld. A cellulit kezelés utolsó fázisaként gépi nyirokmasszázst alkalmazunk, hatására a nyirokkeringés intenzívebbé válik, így a salakanyagok távozása felgyorsul.

Alakformáló cellulit kezelés hatására a bőr egészségesebbé, rugalmasabbá és erőteljesebbé válik, így a kezelt terület átmérője csökkenhet.


Fontos, hogy naponta 2.5 – 3 liter folyadékot igyunk, egészségesen táplálkozzunk, és mozogjunk!

Kezelések előtt és után 1 órával ajánlott 1-1 liter víz elfogyasztása!

Kezelésekhez szükséges hosszú ujjú póló és nadrág!

Egy kúra 10 kezelésből áll, heti két alkalommal, 90 percet vesz igénybe.

 


narancsbor.jpggepi_nyomasterapia.jpg


 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 115
Tegnapi: 87
Heti: 202
Havi: 2 502
Össz.: 177 154
Oldal: Komplex CELLULIT kezelés
MASSZÁZS CENTRUM NYÍREGYHÁZA - © 2008 - 2017 - masszazscentrum.hupont.hu